Coș cumpărături
Coș cumpărături

Soluţii

Soluţii integrate IT&C

Powerline oferă soluţii integrate IT&C pentru IMM-uri, ce au ca scop reducerea costurilor şi îmbunătăţirea performanţei în afaceri. Soluţiile dezvoltate sunt calibrate pe nevoile fiecărui client, pe obiectivele de dezvoltare pe termen mediu şi lung, urmărind eficientizarea costurilor şi creşterea performaţei activităţii. Pentru aceasta asigurăm consultanţă şi suport în toate fazele de implementare a proiectelor pe care le gestionăm: de la audit şi planificare până la mentenanţă şi optimizare.

Printre soluţiile pe care le putem dezvolta se numără:

 • Solutii de tip portal (stiri, email, calendar, manager documente)
 • Solutii VPN de interconectare
 • Solutii wireless si mobilitate
 • Supravegehere si telefonie IP
 • Comunicatii unificate
 • Configurare retele
 • Virtualizare si centre de date


Reţele structurate de date şi voce

Cu o experienta de 10 ani in realizarea lucrarilor de cablare structurata, va putem asigura proiectarea, realizarea si intretinerea unei infrastructuri de retea.

Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calcutoare si telefonie a unei companii.

Avantajele cablarii structurate sunt determinate de flexibilitatea si durabilitatea acesteia, nemaifiind necesare modificari structurale la nivelul cablarii in cazul modificarii configuratiei retelei cat si de diminuarea problemelor in cadrul retelei de calculatoare.

Retele de voce-date reprezinta reteaua de comunicatie in interiorul firmei si ofera suportul pentru toate subsistemele unui obiectiv.

Soluţii pentru managementul performanţei organizaţionale

In contextul actual, strategiile de business pentru o creştere economica reala trebuie sa se bazeze pe implementarea de soluţii de business care sa sustina si sa dezvolte activitatea specifica a companiei.

Beneficiind de suportul si avantajele oferite de sistemele si solutiile de management al performantelor organizationale, companiile vor putea sa-si dezvolte afaceri de succes.

Powerline acorda consultanta si suport pentru implementarea soluţiilor dedicate managementului performanţei organizaţionale, adaptarea solutiei software la cerintele clientului, indicatori cheie de performanţă, planuri de acţiune, formulare şi chestionare.

Cand alegeti Powerline pentru implementarea solutiilor incepeti un parteneriat cu o echipa de specialisti in software şi hardware pentru managementul preformantei corporative.

Avantajele colaborarii sunt:

 • Identificarea cerintelor de business pentru implementarea solutiilor de management al performanţei adecvata nevoilor organizatiei
 • Implementarea rapida a unei solutii software specializata pentru managementul performanţei
 • Posibilitati de extindere a functionalitatilor in functie de cerintele utilizatorului
 • Abordare calitativă şi cantitativă
 • Standarde deschise

Externalizarea serviciilor IT&C (Outsourcing)

Competentele POWERLINE asigura servicii de administrare, partiale sau totale, ale sistemului IT&C, a resurselor IT&C ale clientului care doreste externalizarea acestora. Paramentrii procesului prin care clientul poate monitoriza sau verifica aceste activitati vor fi stabilite de comun acord, activitatile desfasurate fiind total transparente.

De ce outsourcing?

 • Atunci cind managementul echipamentelor, al utilizatorilor, al aplicatiilor devine tot mai dificil, consuma tot mai multe resurse, iar pregatirea personalului sau angajarea acestuia presupune costuri din ce in ce mai mari
 • Atunci când fluctuatia personalului si a resurselor umane “cheie” este tot mai mare impiedicind continuitatea desfasurarii serviciilor la calitatea cu care ne-am obisnuit partenerii.
 • Atunci cind organizatiea doreste sa aiba un control cât mai bun al costurilor si al performantei propriului sistem IT&C

Beneficii:

 • Cresterea eficientei si a productivitatii
 • Continuitatea afacerii
 • Cresterea performantelor prin servicii IT&C performante si de calitate superioara
 • Cresterea gradului de securitate privind accesul la informatiile afacerii proprii si eliminarea pierderilor de date
 • Cresterea competitivitatii prin utilizarea celor mai moderne tehnologii, propuse de specialisti in domeniu
 • Scaderea costurilor de intretinere si dezvoltarea a sistemului IT&C prin optimizarea acestuia

Soluţii cloud

Solutii de productivitate usor de utilizat care simplifica accesul companiilor de toate dimensiunile la e-mail, documente importante, contacte si calendare din aproape orice locatie. Sustinut de facilitati puternice de securitate si de performanta, acestea combina productivitatea, colaborarea si instrumentele de comunicare, pentru a sprijini angajatii oriunde s-ar afla, pe aproape orice dispozitiv. Cu o varietate de optiuni de implementare la dispozitie, se poate continua sa se ruleze anumite aplicatii local, iar altele sa fie mutate in cloud, sau sa migreze integral in cloud.
Ca exemple de furnizori pentru astfel de servicii putem aminti: Microsoft (Office 365), Google.

Dupa o analiza a nevoilor dumneavoastra, echipa noastra va poate ajuta cu alegerea furnizorului dintre cei de sus sau altii si tipului de abonament de care aveti nevoie. Totodata asiguram implementarea si administrarea acestor servicii.

Auditare şi securizare sisteme IT

Auditarea proceselor de tehnologie a informației este o componentă integrală a demersului companiei de a avea un foarte bun sistem IT din punct de vedere al securității informației și al prevenției riscurilor implicite.

Un audit specializat de securitate IT, analizează la un nivel detaliat infrastructura tehnică, asigurându-se că fiecare componentă funcționează în mod adecvat pe securitatea datelor. Echipa noastră de specialiști în servicii de auditare și securitate IT aduc o înțelegere aprofundată sistemelor de audit ale informațiilor interne, controlului aplicațiilor de business, serviciilor de securitate și reviziilor pre și post-implementare. 

Campanii de promovare

Realizăm si gestionăm pentru clienţii noştri campanii de promovare prin Facebook Ads și Google Adwords care au rolul de a face cunoscută afacerea si de a atrage clienți.

O reclama este menită sa genereze venituri. Pentru a își atinge obiectivul, aceasta trebuie să fie structurată în funcție de mesajul dorit, în funcție de profilul clientului tău și trebuie să îl îndemne pe acesta să “cumpere”. Mai mult decât atât, o reclama trebuie să fie profitabilă. Pentru acest lucru e nevoie de o gestiune corectă a bugetului alocat.

Cele mai vizitate produse